New College Student Centre

New College Student Centre

The New College Student Offices project involved renovating an existing 330 sq m area in the lower level of Wilson Hall to accommodate the needs of the college for student club offices. The design reflects the idea of community and represents the wide range of interests of New College.

 

The design for the offices provides a community for the individual clubs. They are unified in their modular form yet vary in colour, to give each club office an identity. The colour, along with the slight shift in office plans, offers a sense of playfulness to the space. The shift in planes also provides fluidity to circulation and leaves pockets of unprogrammed space for meeting.

 

The program included 17 club offices, a large meeting room as well as a student kitchenette and lounge space.

 

Client

New College at the University of Toronto

Project Type

Renovation

Date

2014