New College Student Council Office

New College Student Council Office

The New College Student Council renovation project involved the reprogramming of the 2-storey entrance atrium at the New College Student Residence Building and the transformation of existing individual offices at entry level into an open concept office for the New College Student Council which accommodates individual work spaces, a meeting area and a lounge.

 

The transformation was part of an initiative to connect and enliven public space within New College and to provide a versatile gathering area for existing as well as new social events. The strategic design introduces a glazed wall along the existing atrium visually connecting the council area activities with activities in the atrium. A defining frame around the glass provides an identity and an inviting threshold to the student council.

 

Client

New College, University of Toronto

Project Description

Renovation

Date

2011